Møkkes Bakketop

Vis stort billede
Møkkes Bakketop

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kom med på en fantastisk ridetur med hesten Møkke og hans ven gennem Jydelejet ved Møns Klint. Møkke oplever mange spændende ting på sin daglige tur. Du kan høre om hans oplevelser i troldeskoven, om hans møder med skovens dyr og så selvfølgelig om hans elskede bakketop, hvor han føler en helt særlig magi.

Møkkes bakkketop er en poetisk børnebog, der i tekst og billeder fortæller om de store oplevelser, dyr og mennesker kan have i naturen. Bogen er meget velegnet til højtlæsning. Du kan selvfølgelig også gå Møkkes rute, så du kan opleve alle tingene selv.

Uddrag af bogen
Hesten Møkke elsker at gå ture. Han elsker at opleve. ”Jeg vælger selv vejen,” fortæller han glad, mens han sætter i gang med sine små hurtige skridt.

”Min ven følger med, hun lytter til mig. Nogle gange brummer jeg højt, hvis hun ikke hører mig første gang. Jeg er vild med eventyr, op og ned ad bakker, ud til klinten, over og hilse på egernet og på tur i den store skov, væk fra dalen, hvor jeg mest nyder at være.”

Om forfatteren
Søs Beck er født 1969 i København, men er opvokset i Kgs. Lyngby. Hun er billedkunstner og henter sin inspiration i naturen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søs Beck
Sideantal: 42
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jessica Heick
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 112 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2016
Oplagsdato: 13 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420373

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk