Model under cover

Vis stort billede Tilføj
Model under cover

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Model under cover” er en modekrimi med fuld fart over feltet, skrevet af den engelske forfatter Carina Axelsson, der selv er tidligere model.
Bogen omhandler alt, hvad unge, modeinteresserede piger gerne vil læse om: livet som model, de store modehuse, modemagasinerne og ikke mindst masser af mysterier i den franske modeverden.
Hovedpersonen er den engelske pige Axelle, der er vild med at løse detektivgåder. Hun bliver sendt til Paris på en uges praktik hos sin moster, der er redaktør på et stort modemagasin. Handlingen foregår under den parisiske modeuge, og snart befinder Axelle sig midt i en uhyggelig kidnapning af en kendt designer. Og flere begynder at forsvinde …
Da Axelle med de lange ben selv får mulighed for at blive model – hun kommer bl.a. på catwalken hos Chanel! – griber hun chancen for at gå under cover som model. Til sit opklaringsarbejde får hun hjælp af en ægte supermodel og kriminalinspektørens søn, Sebastian, der er meget charmerende. Og snart er der også amoriner i luften i den franske hovedstad.
Carina Axelsson, der selv er tidligere model, har skruet en veldrejet modekrimi sammen til unge fashionistas, der også får forfatterens afsluttende ordliste med alle de begreber, man skal kende, hvis man interesserer sig for den internationale modeverden. Bogen afsluttes med Carina Axelssons personlige tips til modebyen Paris.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carina Axelsson
Sideantal: 342
Sprog: Dansk
Originaltitel: Model Under Cover – A Crime of Fashion
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Stepnicka
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 22 Oct 2015
Oplagsdato: 22 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606584

Sprog

Dansk