Mister Q / BLODblomsten

Vis stort billede
Mister Q / BLODblomsten

164,06 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

To fortællinger om børn, der kæmper for deres plads i livet.
Mister Q og Blodblomsten er første del af en trilogi af fantastiske fortællinger, som Ulrikka Strandbygaard har skrevet og illustreret til unge læsere fra 9 til 13 år – og til voksne med lyst til barske og underholdende eventyr, der bevæger sit frit mellem fantasiverdener uden for tiden og den skinbarlige realisme midt i den tid, vi lever i. Bøgerne egner sig både til selvlæsning og højtlæsning. De er med deres umiddelbart spændende fortællinger lige til at springe ind i og åbenbarer alt efter læsernes temperament flere lag af tematikker og forståelsesrammer.
Lixtallet ligger på 22 for Blodblomsten og 31 for Mister Q.
I lektørudtalelsen fra DBC hedder det blandt andet:“Anbefales. Velskrevne moderne eventyr, der kan anvendes bredt. Passer godt til højtlæsning eller fritidslæsning for de ældste målgrupper, og også i folkeskoleregi.”
Mister Q er navnet på en meget underlig mand, der bestiller et par slangeskinsstøvler i Hr. Dunhams skobutik, hvor Gina bor og arbejder. Det bliver snart tydeligt for Gina, at Mister Q vil mere end blot at have syet et par nye støvler. Gradvist skrues der op for uhyggen.
I Blodblomsten er vi tilbage i en arkaisk tid, der kunne minde om Danmark for tusind år siden. Arns lillebror Si er ikke som alle andre. Især gamle Ragna spreder sladder og overtro i hele landsbyen. Arn er bange og ønsker at Si aldrig var blevet født. Da Sis mor dør begynder tingene at gå skævt.
De to andre bind i trilogien hedder:
KÆMPEN FRA TV- AVISEN - og andre vilde beretninger
TABERHOLDET - og andre lidt for barske historier

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrikka Strandbygaard
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originaltitel: Mister Q / BLODblomsten
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 2
Udgiver: Jakobs Press
Udgivelsesdato: 28 May 2016
Oplagsdato: 28 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740920178

Sprog

Dansk