Miss Milky Ray

Vis stort billede
Miss Milky Ray

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

”Med en hurtig bevægelse tog Mercedes fat i et hjørne af badeforhænget og trak det til side. I badekarret sad en ko. Den skrubbede sig på ryggen med toiletbørsten, og der væltede sæbebobler ud af dens næsebor. ’Vil du være sød at trække forhænget for igen,’ sagde koen. ’Min bløde hud tåler ikke træk.’”
Mercedes på 8 år har nok at se til. Hun har været ude for et uheld, så hun har svært ved at tale, og hendes mor sidder bare og ser dårlige sæbeoperaer. Men en aften sidder der pludselig en ko i Mercedes’ badekar. Koen hedder Letmælk og har brug for Mercedes’ hjælp til at vinde skønhedskonkurrencen Miss Milky Ray over ærkerival-koen Klara, som gør alt for at spolere Letmælks chancer. Heldigvis har Mercedes et trick eller to i ærmet …
Miss Milky Ray er et sjovt og lidt skørt eventyr om venskabet mellem en pige og en ko med attitude. Romanen egner sig med sin overskuelige længde og sjove illustrationer både rigtig godt til højtlæsning og til den yngre læser, der lige er begyndt at læse større bøger selv. Miss Milky Ray henvender sig til børn og deres voksne med sin lattermilde og lidt kække tone, som gør den til en unik, frisk og skæv børneroman.
Leena Parkkinen (f.1979) er finsk forfatter. Hun debuterede i 2009 med voksenromanen Efter dig, Max (udgivet på dansk af Turbine i 2013) om de siamesiske tvillinger Max og Isaac, som blev hædret med den prestigefyldte Helsingin Sanomat litteraturpris for bedste debut. Leena Parkkinen er i øvrigt datter af forfatteren Jukka Parkkinen. Miss Milky Ray er illustreret af finske Camilla Pentti.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leena Parkkinen
Sideantal: 56
Sprog: Dansk
Originaltitel: Miss Milky Ray
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Morten Juel Rosdahl
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Camilla Pentti
Udgiver: Turbine
Bredde: 153 mm
Højde: 245 mm
Udgivelsesdato: 15 Sep 2015
Oplagsdato: 15 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604993

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk