Mine eftermiddage hos hr. Astrakan

Vis stort billede
Mine eftermiddage hos hr. Astrakan

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den prisbelønnede forfatter er tilbage med en ny børnebog efter sin anmelderroste børnebogsdebut Med Bedstemor i tidens labyrint .

Denne gang tager Jens Christian Grøndahl fat på intet mindre end Homers Odysseen , som han genfortæller i børnehøjde. Rammen for fortællingen er den 8-årige dreng, Ole, som bor sammen med sin mor og far. Faren er kaptajn og derfor væk på havet i længere perioder, og historien handler netop om en af de perioder, og hvordan Ole oplever savnet af sin far i de 8 uger, han er væk.

En dag fører Oles gåtur hjem fra SFO’en ham ind i hr. Astrakans mystiske antikvitetsbutik. Her åbner sig en hel ny verden for Ole fuld af eventyr og fantasi, og pludselig går de 8 uger meget stærkt. Hr. Astrakan fortæller Ole den dramatiske beretning om Odysseus, og hvordan hans søn, Telemachos, måtte undvære sin far i 20 år. Der opstår et fint bånd mellem Ole og hr. Astrakan, som forstår Oles savn, og hvordan han kan hjælpe ham. Ole elsker hr. Astrakans fortællinger og får ligefrem svært ved at adskille Odysseus’ rejse fra sin egen virkelighed og hverdag.

Bogen er illustreret i farver af den anerkendte billedkunstner Martin Bigum.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Christian Grøndahl
Sideantal: 101
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Martin Bigum
Udgiver: Carlsen
Bredde: 175 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 407 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2014
Oplagsdato: 18 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711353271

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Mine eftermiddage hos hr. Astrakan Carlsen