Min stenede onkel

Vis stort billede Tilføj
Min stenede onkel

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ny medrivende og humoristisk roman for de 9-12-årige
Ida ser en statue på vej til skole. Det er der måske ikke noget mærkeligt i, men denne statue er skrækslagen og uhyggelig – og så ligner den Idas skøre onkel!
Efter at have set statuen kan Ida ikke koncentrere sig i skolen, statuen spøger hele tiden i hendes tanker. Ida prøver at finde ud af, hvor statuen kommer fra, og da hendes læge er overbevist om, at Idas onkel er blevet forstenet, må Ida handle. Hun får hjælp af lægen, en ekspert på byens museum og sine forældre til at finde ud af, hvad den gamle nabokone Clarissa er ude på. Ida bliver også nødt til at arbejde sammen med Clarissas skræmmende havemand, der er tidligere kriminel og måske Clarissas håndlanger. Der er noget mystisk og overnaturligt på spil – vil Ida løse mysteriet og få sin onkel tilbage i live?
”Min stenede onkel” er Bine Aggerbecks første børneroman og skrevet med en blanding af humor, mystik og uhygge for de 9 til 12 årige. Bine Aggerbeck arbejder som freelancejournalist for bl.a. Information. Illustrationerne er leveret af den erfarne billedbogsillustrator af Simon Bukhave.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bine Aggerbeck
Sideantal: 151
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Simon Bukhave
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Aug 2014
Oplagsdato: 10 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416183

Sprog

Dansk