Min lille blå om regnbuen

Vis stort billede
Min lille blå om regnbuen

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Esmeralda og Viktor tager børn og voksne med på en opdagelsesrejse gennem spektrets syv forunderlige farver. Barnet finder selv eksempler på farverne i hverdagen og laver sine egne klippe-klistresider.
Bogens rimede vers kan fint anvendes til at styrke den sproglig-musiske intelligens og sproglig opmærksomhed.
Til Min lille blå om regnbuenhører en cd med bogens rimede vers sat i musik og spillet og sunget af Tine og Lasse Schmidt. Desuden medvirker Nis Pedersen, Kenneth Thordal, Aud Wilken, Tina Schäfer og Lotte Gundlev Agerholm.
Bogen er en del af en serie (Min lille blå), som er tænkt som en "værktøjskasse" til børn i alderen 4-8 år, fuld af grundlæggende referencer, der på kærlig, humoristisk og musisk vis støtter barnets naturlige nysgerrighed og ruster barnet til at tro på sig selv, begå sig socialt og tage livets genvordigheder med oprejst pande. Man kunne kalde det en serie dannelsesbøger for børn, men ikke med løftet pegefinger ... som en håndsrækning.
Bøgerne kan fungere både som lærebog, aktivitetsbog, billed- og eventyrbog og kan fint anvendes til at øge børnenes ordforråd og sproglige opmærksomhed, som er afgørende, når de skal begynde at lære at læse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tine Schmidt / Kira Andersen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Hanne Bartholin
Udgiver: Krogh
Bredde: 176 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 193 g
Serie: Min lille blå
Udgivelsesdato: 23 Jul 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407916

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk