Min lille blå om dyr

Vis stort billede
Min lille blå om dyr

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan taler dyr til mig? Hvad betyder det, når en hund viser tænder? Hvorfor må jeg ikke gå hen til en fremmed hund? Hvorfor skal jeg lade sovende dyr være i fred? Hvordan passer jeg godt på mine kæledyr?Det er vigtigt for både børn og dyr, at børn i omgangen med dyrene lærer at forstå dyrets signaler og have respekt for dyret som et levende væsen. Denne bog giver børn nogle redskaber til at kunne aflæse og forstå dyrs signaler og behov.
Bogen er en del af en serie (Min lile blå), som er tænkt som en "værktøjskasse" til børn i alderen 4-8 år, fuld af grundlæggende referencer, der på kærlig, humoristisk og musisk vis støtter barnets naturlige nysgerrighed og ruster barnet til at tro på sig selv, begå sig socialt og tage livets genvordigheder med oprejst pande. Man kunne kalde det en serie dannelsesbøger for børn, men ikke med løftet pegefinger ... som en håndsrækning.
Bøgerne kan fungere både som lærebog, aktivitetsbog, billed- og eventyrbog og kan fint anvendes til at øge børnenes ordforråd og sproglige opmærksomhed, som er afgørende, når de skal begynde at lære at læse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tine Schmidt / Kira Andersen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Hanne Bartholin
Udgiver: Krogh
Bredde: 176 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 193 g
Serie: Min lille blå
Udgivelsesdato: 23 Jul 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407947

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk