Min lille blå om dig og mig

Vis stort billede
Min lille blå om dig og mig

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Serien er tænkt som en 'værktøjskasse' til børn i alderen 4-8 år, fuld af grundlæggende referencer, der på kærlig, humoristisk og musisk vis støtter barnets naturlige nysgerrighed og ruster barnet til at tro på sig selv, begå sig socialt og tage livets genvordigheder med oprejst pande. Man kunne kalde det en serie dannelsesbøger for børn, men ikke med løftet pege-finger ... som en håndsrækning.
Bøgerne kan fungere både som lærebog, aktivitetsbog, billed- og eventyrbog og kan fint anvendes til at øge børnenes ordforråd og sproglige opmærksomhed, som er afgørende, når de skal begynde at lære at læse.
MIN LILLE BLÅ om dig og mig
Hvordan passer jeg godt på mig selv og min krop? Hvorfor skal jeg børste tænder? Hvorfor skal jeg trække ud, når jeg har været på toilettet? Hvorfor skal man ikke drille og mobbe andre? Ingen er født med en håndbog i, hvordan man skal begå sig. Det er noget, man skal lære. Denne bog giver børn mulighed for at udvikle en fornemmelse af konsekvens, medansvarlighed og forståelse for nogle af hverdagens mange gyldne leveregler og grundene til dem.
Tidligere er udkommet MIN LILLE BLÅ om regnbuen, hvortil der er udarbejdet en cd med ni nye børnesange og MIN LILLE BLÅ om dyr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tine Schmidt / Kira Andersen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Hanne Bartholin
Udgiver: Krogh
Bredde: 176 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 200 g
Serie: Min lille blå
Udgivelsesdato: 26 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407923

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk