Med Tante Andante på de blå oceaner

Vis stort billede
Med Tante Andante på de blå oceaner

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bliv minigast på båden Tante Andante! Kom med børnene Andy, Robyn og Liva om bord på bedstemors skib, Tante Andante. Her fortæller Bedste i musik, billeder og ord om sine togter på de store oceaner.
Rejsen går fra Aarhus til Sydafrika, Syd- og Mellemamerika, Galapagos og Oceanien, og undervejs oplever vi karveval i Rio de Janeiro, et vildt og fascinerende dyreliv til lands og i vandet, vi møder en olietøndemand på Trinidad, sejler gennem Panamakanalen og besøger maleren Gauguins hus på Tahiti.
Bogen fortæller i børnehøjde om livet som sejler og giver svar på spørgsmål som: Hvilken farve har styrbord? Hvordan virker en redningsflåde? Hvem er Darwin? Hvilke knob bruges til hvad?
Alt kan ske på en lang og udfordrende rejse til søs, og eventyret kommer helt ind under huden via de mange flotte fotografier, illustrationer og sange.
Denne bog er en sejlerbog henvendt til børn og fortælleglade forældre og bedsteforældre. Der følger en cd med bogen, hvor sange og musik er indspillet og nemt kan læres udenad. Efter hvert kapitel følger et par spørgsmål og små opgaver, så læseren selv kan blive minigast med mod på eventyr på et eller flere af de syv verdenshave.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedicte Riis
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 220 mm
Højde: 306 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 983 g
Udgivelsesdato: 29 Jun 2014
Oplagsdato: 29 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183566

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Med Tante Andante på de blå oceaner Frydenlund