Med far på safari

Reduced price!
Vis stort billede
Med far på safari

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En del af LÆSELØVE-serien: til barnet, der lige har lært at læse
”Med far på safari” er en del af LÆSELØVE-serien, der henvender sig til børn, som lige har lært at læse. Serien er skabt for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let og spændende som muligt, og for at børn kan bruge deres læsefærdigheder til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!
”Med far på safari” er en hyggelig og morsom lille fortælling om en families rejse til den afrikanske savanne og deres oplevelser med dyrene, set fra en safari-bil. Børnene, Yrsa og Leo, og deres mor kan sagtens finde ud af at overholde guidens strenge regler, men far er ikke så nem at styre. Han er så spændt, at han råber og skriger og vil ud og klappe alle de vilde dyr ...
Bogen er skrevet af halvt norske, halvt italienske Mariangela De Fiore (f. 1981), forfatter til adskillige børne- og voksenbøger. Hun er mest kendt for dokumentarbogen Camorraland, om den napolitanske mafia, men med ”Med far på safari” har hun skrevet en let og underholdende bog for børn, der skal til at i gang med deres første læseeventyr. Illustrator Ketil Selnes (f. 1974) har blandt andet illustreret Faktaløve-bogen ”Olje”, som blev nomineret til det norske kulturdepartements fagbogspris i 2011.
Lix: 16

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mariangela Di Fiore
Sideantal: 49
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Illustreret af: Ketil Selnes
Udgiver: Turbine
Bredde: 165 mm
Højde: 239 mm
Udgivelsesdato: 31 May 2015
Oplagsdato: 31 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602807

Sprog

Dansk