Mareridtenes Ø - og andet, der for enhver pris skal holdes hemmeligt

Vis stort billede
Mareridtenes Ø - og andet, der for enhver pris skal holdes hemmeligt

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En by som en labyrint, en boblende vulkan og en pige med glaskugleøjne! Hvilket mareridt!
Desværre bliver dette mareridt til virkelighed for Rocky, da han en nat ender på Mareridtenes Ø. Der møder han sælsomme fyre med horn, angrebslystne isbjørne og en totalt skør professor. Men det er ikke meningen, at mennesker skal kende til Mareridtenes Ø – og slet ikke, at mennesker skal finde vej til øen. Rocky er pludselig i livsfare, for hvis øens hersker, Fru GaD, får fat i ham, bliver han smidt direkte ned i Fisefønen, øens vulkan. Heldigvis er der en vej væk: Rocky skal overvinde sin største angst. Og til det får han brug for glaskuglepigens hjælp.
Mareridtenes Ø handler selvfølgelig om at overvinde sin største angst, men den handler også om venskab og om at finde sin egen identitet og sit eget ståsted, når man er langt væk hjemmefra. Historien foregår i et finurligt og fantasifuldt univers og er spækket med ligeså fantasifulde illustrationer med masser af sjove detaljer.
Mareridtenes Ø er skrevet af Bob Konrad. Han har skrevet tv-serier og hørespil for børn i mange år og debuterer med denne bog som forfatter. De skægge illustrationer er tegnet af Artur Bodenstein, der er illustrator og designer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bob Konrad
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Artur Bodenstein
Udgiver: Turbine
Bredde: 135 mm
Højde: 205 mm
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606942

Sprog

Dansk

Mareridtenes Ø - og andet, der for enhver pris skal holdes hemmeligt Turbine