Magnus og havet - I vandet - og sikkert op igen

Vis stort billede Tilføj
Magnus og havet - I vandet - og sikkert op igen

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Få styr på badesikkerheden med Magnus og havet
Magnus er kun seks år, men han er dygtig til at svømme. Han får tit lov til at besøge far på arbejdet henne i svømmehallen. Far er livredder, og Magnus er stolt af ham. Livredder er næsten lige så sejt som astronaut.
Sommerferien nærmer sig, og Magnus' far og mor har lejet et sommerhus ude ved havet, hvor de skal bo i to uger. Magnus har aldrig badet i havet før, og han synes det lyder SÅ spændende!
>>Jeg tager tilløb til, og så løber jeg 100 meter ud i havet, og så svømmer jeg alt, hvad jeg kan i bølgerne! Det tør jeg godt,<< siger Magnus og fægter med armene.
Men far siger, at havet er noget helt andet end svømmehallen. >>Der er nogle regler, du skal lære, før vi bader i det. Havet er stort og flot, men det kan også være farligt at bade i, hvis man ikke ved noget om det.<<
Følg med Magnus på en tur til stranden, og lær de vigtigste baderåd sammen med ham. En billedbog om et vigtigt emne for børn i alderen 4 til 7 år.
Bogen er udgivet i samarbejde med Rådet for Større Badesikkerhed, og bagerst i bogen kan man finde gode baderåd og retningslinjer for sikker adfærd ved havet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Tolstrup
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rasmus Jensen
Udgiver: Turbine. Rådet For Større Badesikkerhed
Bredde: 215 mm
Højde: 296 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 12 Jun 2012
Oplagsdato: 12 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906906

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Magnus og havet - I vandet - og sikkert op igen Turbine. Rådet For Større Badesikkerhed