Lukas i sneen

Vis stort billede Tilføj
Lukas i sneen

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lukas i sneen
- Bevægende børneroman om at miste en forælder
På årets sidste dag vågner Lukas tidligt. Han kan høre på lydene udenfor, at det har sneet. Lukas sniger sig ud, før hans mor og søskende vågner. Han vil have sneen for sig selv.
Lukas har lige mistet sin far. På en gåtur gennem sneen har han tid til at tænke på alt det, der er sket. Blandt andet på den forførende miss Blanche med de røde negle, der ikke kun sender venlige smil til Lukas, men også til hans far. På sommeren, hvor hans far stadig var i live, og alting var godt, på Isabel med det røde hår og på babykaninerne i maven på deres døde mor.
Bogen handler ikke kun om tabet af en forælder, men også om et barns uskyldighed. Trods det tunge emne har denne rørende fortælling om Lukas en poetisk og munter tone. Sproget er let tilgængeligt, og de smukke illustrationer af Annette Fienig komplementerer den hjertevarme, drømmende historie.
Om forfatteren:
Den hollandske forfatter Koos Meinderts(f. 1953) debuterede som børnebogsforfatter i 1983. Flere af hans bøger er blevet omsat til skuespil, og han er blevet rost for sit teaterarbejde med unge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Koos Meinderts
Sideantal: 89
Sprog: Dansk
Originaltitel: Lucas in de sneeuw
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen, Gudrun Gilhuis-Glenthøj
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Annette Fienieg
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 20 Dec 2012
Oplagsdato: 20 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410266

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk