Lorteklubben – når man skal, så skal man

Vis stort billede
Lorteklubben – når man skal, så skal man

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

“Hjælp, jeg skal vide alt om lort til på onsdag,” siger Laika.
Kris finder på, at de kan lave en lorteklub.
Sammen besøger de Professor Dennis, der kan fortælle alt muligt spændende om lort.
Forfatterne Dorte Schou og Susi Hyldgaard punkterer i denne bog tabuer på stribe og lærer dig alt om, hvorfor det er usundt at holde sig, hvad prutter er lavet af, hvorfor man ikke skal grine af en, der sidder på toilettet, og giver gode tips til, hvad man kan gøre for at gøre skolens toiletter hyggelige og rare at være på.
Alt for mange børn holder sig i skoler og i institutioner. Det kan på kort sigt give problemer med hård mave, diarre og mavesmerter og kan på længere sigt give tarmsygdomme. “Lorteklubben – når man skal, så skal man” er et godt uhøjtideligt, informativt og ikke mindst morsomt udganspunk for en samtale om krop, tarmsystem, afføring, æggeprutter og racermave.
Dorte Schou og Susi Hyldgaard har arbejdet sammen i kunstnerkollektivet Veddugodtdet siden 2001, hvor de lavede sangene til filmen om Prop og Berta. De har i flere år turneret med teaterkoncerten Radio Prutskid, og det er i denne forbindelse, at de fik ideen til bogen om Lorteklubben. Som faglig konsulent medvirker virkelighedens Professor Dennis, speciallæge i mave-tarmsygdomme Dennis Raahave, der tidligere har optrådt på radio og i tv som ekspert. De sprælske og sjove illustrationer i tegneseriestil er lavet af illustrator Andreas Erstling. Til bogen kan downloades en lydinstallation, og der er også mulighed for at købe en CD med sange fra Radio Prutskid. Se mere på: www.veddugodtdet.blogspot.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Schou / Susi Hyldgaard
Sideantal: 56
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Andreas Erstling
Udgiver: Turbine
Bredde: 195 mm
Højde: 250 mm
Udgivelsesdato: 15 Dec 2015
Oplagsdato: 15 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606683

Sprog

Dansk

Lorteklubben – når man skal, så skal man Turbine