LOL 2 - Store hemmeligheder og små løgne

Vis stort billede
LOL 2 - Store hemmeligheder og små løgne

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

LOL er en glad, sjov, humoristisk og samtidig seriøs og tankevækkende serie på 6 bøger om store og små udfordringer i ”præteenagerhøjde.” Den henvender sig til både drenge og piger i alderen 9-13 år.Tema og undertemaer er forskellige fra bog til bog. Hver bog kan læses uafhængig af de andre bøger i serien. I LOL-serien tages nogle tunge temaer op, hvoraf nogle har et strejf af tabu over sig – eksempelvis mobning, skilsmisse, alkoholproblemer, ensomhed, mindreværdskomplekser, skønhedsidealer, gruppepres. På trods af de barske temaer, der tages op i hver enkelt bog, er der en lethed over temaerne, så de bliver til at tage og føle på, uden at alvoren går tabt.Solvej, deres livskloge klasselærer, er rollemodel, og hun coacher børnene på rette vej i hver bog. Solvej vil nemlig gerne lære Sylvester, Milla, Sander, Augusta, Max, Lotus og de andre i 6. B. at man altid må prøve at få det bedste ud af en situation, så man i bagklogskabens klare lys kan se præteenagerlivets udfordringer som lektier for livet.


STORE HEMMELIGHEDER OG SMÅ LØGNE
Milla har fødselsdag, men det har ikke været en festdag som det plejer. Fødselsdagsmorgenen derhjemme havde været travl og ikke spor hyggelig.
Henne i skolen kommer Max i tanke om, at Milla endnu ikke har delt fødselsdagsinvitationer ud, og Vigga støtter ham straks: ”Ja, Max har ret. Vi plejer altid at være til fødselsdag i weekenden efter fødselsdagen,” brød Vigga ind. Max, Vigga og Lotus holder fast i, at her i klassen holder man fest, når man har fødselsdag!
En bog om forældre med for stort alkoholforbrug, ensomhed, gruppepres og det at lyve.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Betina Hundebøll / Charlotte Thorhauge
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 179 g
Serie: LOL
Udgivelsesdato: 14 Jul 2015
Oplagsdato: 14 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314115

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

LOL 2 - Store hemmeligheder og små løgne Muusmann Forlag