LOL 1 - Drengefnidder og tøzehørm

LOL 1 - Drengefnidder og tøzehørm Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

LOL er en glad, sjov, humoristisk og samtidig seriøs og tankevækkende serie på 6 bøger om store og små udfordringer i ”præteenagerhøjde.” Den henvender sig til både drenge og piger i alderen 9-13 år.


Tema og undertemaer er forskellige fra bog til bog. Hver bog kan læses uafhængig af de andre bøger i serien. I LOL-serien tages nogle tunge temaer op, hvoraf nogle har et strejf af tabu over sig – eksempelvis mobning, skilsmisse, alkoholproblemer, ensomhed, mindreværdskomplekser, skønhedsidealer, gruppepres. På trods af de barske temaer, der tages op i hver enkelt bog, er der en lethed over temaerne, så de bliver til at tage og føle på, uden at alvoren går tabt.
Solvej, deres livskloge klasselærer, er rollemodel, og hun coacher børnene på rette vej i hver bog. Solvej vil nemlig gerne lære Sylvester, Milla, Sander, Augusta, Max, Lotus og de andre i 6. B. at man altid må prøve at få det bedste ud af en situation, så man i bagklogskabens klare lys kan se præteenagerlivets udfordringer som lektier for livet.
Det er ikke nemt at gå i 5. B, snart 6. B, og hverken være populær blandt drengene eller pigerne – og slet ikke være den bedste til noget som helst. Max, Sander, Vitus og Sigurd gør hver skoledag til en kamp for Sylvester.
En bog om for store forventninger fra forældre, ensomhed og mobning.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Betina Hundebøll / Charlotte Thorhauge
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 180 g
Serie: LOL
Udgivelsesdato: 14 Jul 2015
Oplagsdato: 14 Jul 2015
Varefakta
Reference

b-9788793314108

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

LOL 1 - Drengefnidder og tøzehørm Muusmann Forlag