Lille æsel skal til fødselsdag

Vis stort billede
Lille æsel skal til fødselsdag

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lille Æsels ven Karlo har fødselsdag. Lille Æsel skal købe en gave til ham. Han finder en drage. En smuk rød drage. Det eneste problem er, at Lille Æsel syntes dragen er endda meget flot. Måske er det alligevel bedre, hvis han selv beholder den? Lille Æsel forsøger at gemme dragen for sin mor, men hun finder den, og de to drager af sted til Karlos fødselsdagsfest. Det er svært for Lille Æsel at give dragen til Karlo, selvom de er venner. Til sidst lykkes det, og alt viser sig at ende på den bedst tænkelige måde.
Fortællingen er skrevet af den hollandske børnebogsforfatter Rindert Kromhoutog illustreret af Annemarie van Haeringen. Teksten er enkel og nem for barnet at forstå. Illustrationerne svinger mellem de nedtonede og prangende farver. Derudover er collagemetoden benyttet til at gengive dragen virkelighedstro. Den er repræsenteret ved et stykke brunt papir med blomster på..
En sød lille billedbog om hvordan glæden ved at give en god ven gaver kan være akkurat lige så stor som glæden ved selv at modtage dem. Selv hvis gaven er lige noget, man selv gerne ville have.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A. van Haeringen / Rindert Kromhout
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kleine Ezel en jarige jakkie
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulrik T. Skafte
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Annemarie van Haeringen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 30 Mar 2009
Oplagsdato: 30 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792208750

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk