Låst

Vis stort billede
Låst

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storebror larmer, og Inga vil gerne læse Anders And.

Hun tager bladet med ind på toilettet. Endelig fred og ro. Men Inga vil ikke forstyrres, så hun låser døren. Selvom man ikke må. Det er kun de voksne, der må låse. Inga kan godt nå nøglen, hvis hun stiller sig på toiletbrættet. Nu kan storebror ikke komme ind og forstyrre hende. Men så slukker han for lyset. Og nøglen sætter sig fast. Det er ikke spor sjovt længere …
Denne letlæste bog er skrevet af Gro Røsth, som har skrevet en lang række børnebøger og to bøger for voksne. Hun har også skrevet et teaterstykke og et manuskript til en tegnefilm. Illustrationerne er leveret af den erfarne børnebogsillustrator Eivind Gulliksen.
Låst er en spændende bog til dig, som har lært at læse (LIX 14). Bogen er en del af Læseløve-serien – en letlæst børnebogsserie, som er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let og spændende som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv! Bagerst i bogen er der en vejledning til de voksne, så de kan hjælpe de nye læsere godt i gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gro Røsth
Sideantal: 98
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Eivind Gulliksen
Udgiver: Turbine
Serie: Læseløve
Udgivelsesdato: 27 Jul 2014
Oplagsdato: 27 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416602

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk