Knoglerød IF og skatten på mørkeloftet

Vis stort billede
Knoglerød IF og skatten på mørkeloftet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny læseløve-bog om fodbold med masser af kampgejst til dig, som har lært at læse.


Knoglerød IF’s miniputter spiller mod Troldestad og får deres største nederlag nogensinde. Efter kampen får Johnny K, Renate og Sahir en opgave. De skal overbringe gaven til vinderen af julekonkurrencen. Vinderen er holdets eneste fan. Den blinde Erling. Erling bor alene i et stort, gammelt hus på toppen af Storbakken. Men er det rigtigt, hvad folk siger? Skjuler han noget på sit loft? En skat? Eller … et lig?
Forfatter Lars Mæhle har skrevet denne spændende læse-selv-bog til fodboldinteresserede piger og drenge. Lars Mæhle har i Norge udgivet en lang række bøger, noveller og krimier til både børn og voksne og flere af hans bøger er oversat til andre sprog. Bogens flotte og sjove tegninger, lavet af Steinar Moldestad, illustrerer det hæsblæsende fodboldopgør og spændingen udenfor banen.
Læseløve-bøgerne er til børn, der lige har lært at læse. Serien er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Mæhle
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Illustreret af: Stein Moldestad
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 13 May 2014
Oplagsdato: 13 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415551

Sprog

Dansk

Knoglerød IF og skatten på mørkeloftet Turbine