Klap gællerne i, tinnitus!

Vis stort billede
Klap gællerne i, tinnitus!

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Skal vi ikke bygge en rumraket og flyve ud til universets lyd, hvor dine ører har det godt?<< siger Kathrine. Kathrine er rigtig glad for sin pædagog Lena henne i børnehaven. Men der er noget galt med Lenas ører. De har nemlig fået 'tinni-tusser' af for meget larm. Det forstår Kathrine ikke rigtig. Hvad er det?

Kathrine beslutter af finde ud af en hel masse om ører, så hun kan hjælpe Lena. Sammen med mor, far, lillebror Tobias, Lena og alle de andre børn i børnehaven går Kathrine i gang med en spændende jagt på viden: Har fisk ører? Hvad er lyd lavet af? Kan man høre under vand? Har alle mennesker virkelig en HAMMER og en STIGBØJLE inde i øret? Hvorfor er det godt at have stritører?... Og kan man egentlig høre stilheden?

Bente Løwe Christiansen
, pædagog med erfaring på området, har skrevet en bog om øret og hørelsen for de ældste børnehavebørn og de mindste skolebørn. En sjov og spændende fortælling til alle nysgerrige unger, men samtidig en bog om høreproblemer, larm og hensyn. Bodil Molich har illustreret finurligt-fabulerende til: Oplev fx en snegl på ryggen af en hest med en hammer i hånden - på vej ind et øre! Det kræver vist en naturlig forklaring, og den får man i denne bog.

Klap gællerne i, tinnitus! er udgivet med støtte fra Høreforeningen og BUPL.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Løwe Christiansen
Sideantal: 55
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Bodil Molich
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 02 Mar 2011
Oplagsdato: 02 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904056

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk