Kid Kat og hemmeligheden om Rotteræset

Reduced price!
Vis stort billede
Kid Kat og hemmeligheden om Rotteræset

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Kid Kat er hemmelig agent og spindende spion for den hemmelige efterretningstjeneste i kattelandet Nunsia. Han er helt pjattet med rødspætter, samler på kradsetræer og spiller musefodbold en gang om ugen. På grund af sin fantastiske evne til at forklæde sig, er det allerede lykkedes ham at opklare en mængde skumle sager.


I løbet af den varmeste sommer i kats minde løber fiskepriserne i Nunsia helt løbsk. Kid Kat bliver sat til at undersøge, hvordan det kan være. Et mystisk brev hjælper ham på sporet af den hårdføre hund og mafiaboss Tony Terrioni. For at komme sagen nærmere deltager Kid Kat og hans partner Big Benson i det farlige rotteræs. Mon de er i stand til at opklare denne forbrydelse, der gør livet surt for borgerne i Nunsia?
Kid Kat og hemmeligheden om Rotteræset er et superspændende eventyr fuld af humor og med sjove indblik i den verden, Kid Kat og hans venner lever i. Selvom man ikke er den store læsehest, vil man helt sikkert kunne tilbringe nogle gode timer sammen med den sympatiske spion Kid Kat. Bogen er rigt illustreret i flotte farver og med spændende effekter af Eric Bouwens.
Bogen er skrevet af Dirk Neyens, der har skrevet mange børneromaner – bl.a. flere i serien om Kid Kat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dirk Neyens
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Miriam Boolsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 12 Jun 2014
Oplagsdato: 12 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415445

Sprog

Dansk

Kid Kat og hemmeligheden om Rotteræset Turbine