Kaptajn Blodskæg, bind 3: Dødningegrotten

Vis stort billede
Kaptajn Blodskæg, bind 3: Dødningegrotten

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Robert på 11 er sammen med sin mor flyttet ind hos mors nye kæreste, Finn. Det er ikke spor sjovt. Mor er hysterisk, og Finn er frygtelig irriterende. Og nede i gården hærger den tre år ældre Konrad, der konstant er på nakken af Robert. Det ser ud til at blive en lang sommerferie!

Men en dag finder Robert en kasse nede i kælderen, der viser sig at være fuld af gamle piratsager. Særligt en af tingene, et støvet timeglas, gør sommerferien alt andet end kedelig.

For pludselig befinder Robert sig i en verden fuld af blodtørstige pirater, mystiske skattekort og skarpe krumsabler. Eventyret kan begynde – men hvad stiller en splejset fyr fra Sundby op over for den frygtelige Kaptajn Blodskæg?

Heldigvis møder han piratpigen, Silva, der står klar til at hjælpe ham – men det har sin pris at involvere sig …

Under flugten fra frygtindgydende Escobar og i jagten på Kaptajn Blodskæg, der har taget Silvas søster til fange, har Silva og Robert nu allieret sig med den gamle pirat, Træben, og er gået ombord på hans gamle, knirkende piratskib, Dødsgudens Tordenskrald. De har ved Dødningegrotten s begyndelse kurs mod Dødningegrotten, der formodes at have en del af hemmeligheden bag Blodskægs magt og rigdom begravet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Weinreich
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press Jr.
Bredde: 131 mm
Højde: 187 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 209 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2010
Oplagsdato: 16 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559652

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kaptajn Blodskæg, bind 3: Dødningegrotten People'S Press Jr.