Kaptajn Blodskæg, bind 2: De tusind djævles by

Vis stort billede
Kaptajn Blodskæg, bind 2: De tusind djævles by

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Robert på 11 er sammen med sin mor flyttet ind hos mors nye kæreste, Finn. Det er ikke spor sjovt. Mor er hysterisk, og Finn er frygtelig irriterende. Og nede i gården hærger den tre år ældre Konrad, der konstant er på nakken af Robert. Det ser ud til at blive en lang sommerferie!

Men en dag finder Robert en kasse nede i kælderen, der viser sig at være fuld af gamle piratsager. Særligt en af tingene, et støvet timeglas, gør sommerferien alt andet end kedelig. For pludselig befinder Robert sig i en verden fuld af blodtørstige pirater, mystiske skattekort og skarpe krumsabler. Eventyret kan begynde – men hvad stiller en splejset fyr fra Sundby op over for den frygtelige Kaptajn Blodskæg? Heldigvis møder han piratpigen, Silva, der står klar til at hjælpe ham – men det har sin pris at involvere sig …

I andet bind af Kaptajn Blodskæg er Robert tilbage i piratverdenen for at hjælpe Silva med at finde hendes søster. De jages igennem Skeletternes By af frygtindgydende pirater og har snart igen den blodtørstige Escobar i hælende. Alle kneb må i brug, hvis de skal undgå at blive til hajføde.

Glasset er fyldt med rom
Vi bunder til flasken er tom

Mit blodrøde sværd

Tørster efter månelysets skær

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Weinreich
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press Jr.
Bredde: 130 mm
Højde: 187 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 190 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2010
Oplagsdato: 16 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559621

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kaptajn Blodskæg, bind 2: De tusind djævles by People'S Press Jr.