Kampen mod superbitchene

Vis stort billede
Kampen mod superbitchene

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anne Bea er tolv år og næstnæstnederst i bundligaen i syvende klasse. Hun er albino, og med sin blege hud, sit ultrahvide hår og sine ekstra stærke briller er hun et oplagt mobbeoffer for klassens tre superbitches Thea, Ronja og Shirin.
Det er hård kost at være anderledes. Uden sin bedste ven Nils og sin seje moster Mona havde Anne Beas liv været helt til rotterne. Ikke mindst da hun to uger inden Talentkampen – årets største event på skolen – for alvor får de tre superbitches på nakken.
Heldigvis har Anne Bea et skjult talent. Men er det nok til at vælte Thea og co. af pinden i Talentkampen? Og er det mon nok til at vække Magnus’ interesse? Og når alt kommer til alt, tør hun så overhovedet stille op?
Den norske forfatter A. Audhild Solberg har begået en usentimental og befriende morsom debutroman om noget så alvorligt som mobning. Læseren får levende præsenteret, hvor brutal skoledagen kan være i syvende klasse, når man ikke ligner alle de andre. Men den, der ler sidst, ler bedst, og vi kan med humoristisk fryd følge, hvordan Anne Bea - med hjælp fra sine få venner - formår at tage kampen op mod de ondskabsfulde mobbere.
Kampen mod superbitchene fik i 2014 tildelt ARK’s litteraturpris for årets bedste norske børnebog. ARK er børnenes egen pris, hvor op til 10.000 elever i 5., 6. og 7. klasse årligt kan stemme på en vinder blandt fem udvalgte romaner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A. Audhild Solberg
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Stepnicka
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 11 Nov 2015
Oplagsdato: 11 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607284

Sprog

Dansk