Julius og kyssefesten

Vis stort billede
Julius og kyssefesten

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Julius er 7 år og går i 1. klasse. Hanhar en glemsom mor, der arbejder med ældre mennesker og løber hver dag for attabe sig. Det sker dog ofte, at hun da ikke farer vild på vejen hjem. Hunprøver også at skifte chokoladen ud med gulerødder, hvilket desværre altid gørhende i dårligt humør.
Julius har en lettere forvirret far, der er forfatter og altid kommer for sentud ad døren om morgenen. Han lover også ofte, at han meget snart får erhvervetdet kørekort.
Endelig er der Lydia, Julius’ to-årige lillesøster, der har en storforkærlighed for tandpasta og for at sige meget høje lyde.

Julius har lige fundet ud af, at han erforelsket i Linn fra sin klasse. Han beslutter sig for at spørge hende, om deskal være kærester, men han ved ikke helt, hvordan man gør. Lige indensommerferien inviterer Linn klassen hjem til fødselsdag, og rygtet lyder, atdet skal være en kyssefest. Så Julius beslutter sig for at gøre noget! Men detgår ikke helt, som han regner med.

En varm og humoristisk fortælling om denførste kærlighed og om at være del af en familie, der ikke altid opfører sig,som man kunne ønske sig.

Forfatteren Martin Svensson, født i 1978,er journalist, forfatter, sanger og komponist og har udgivet flere bøger forbåde børn og voksne.

Bogen er sjovt og finurligt illustreret af densvenske illustrator, Henrik Lange, der har mange udgivelser bag sig oghenvender sig til børn i alderen 6-10 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Svensson
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Stepnicka
Illustreret af: Henrik Lange
Udgiver: Turbine
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 07 May 2016
Oplagsdato: 07 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606133

Sprog

Dansk