Johanna og toget

Vis stort billede Tilføj
Johanna og toget

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Et tog suser gennem landskabet. Et tog med mange vogne og med dundrende hjul. Vogne med mange kupéer. I den sidste kupé sidder en lille gris.
Historien begynder på tegnerens skrivebord, hvor vi for første gang møder grisen Johanna. Først har hun hverken tøj eller navn, men så får hun sit navn og en fin skjorte. Igennem bogen fører den søde dialog mellem Johanna og tegneren os igennem en lang togtur, hvor Johanna møder en anden lille gris, Jonathan.
En skøn, underfundig fortælling om en lille gris på en rejse. I tegnerens og historiens verden er meget muligt - her kan endda bladres tilbage, hvis man har brug for det. Men hvad sker der i virkeligheden, når man bladrer tilbage i en historie?
Johannas togtur ender med, at de vinker farvel til tegneren, og en ny fortælling begynder. Men det er, som tegneren siger, en helt anden historie ...
Johanna og toget er fyldt med Kathrin Schärer s smukke tegninger, hvor skift mellem farverige illustrationer og tegnerens skrivebord i sort/hvid på fin vis spiller sammen med historiens gang.
Bogen er skrevet og tegnet af Kathrin Schärer, hvoraf vi på dansk kender hendes illustrationer fra bøgerne Sådan var det! Nej, sådan! Nej sådan ! og Du og jeg, dig og mig . Hun har blandt andet fået originale værker fra sine billedbøger udstillet på børnebogmessen i Bologna, ligesom hun blev nomineret til den tyske børnebogspris 'Eulenspiegelpreis für Bilderbüche' i 2004.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kathrin Schärer
Sideantal: 42
Sprog: Dansk
Originaltitel: Johanna im Zug
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Marie Brocks Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Kathrin Schärer
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 17 May 2010
Oplagsdato: 17 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902953

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk