Jeg er Frankenstein

Vis stort billede
Jeg er Frankenstein

299,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kom nu, Frank. Rejs dig op. Du må vækherfra … Med min hånd støtter jeg mig til bordet og kommer på benene. Men derer noget galt. Det er ikke min hånd, der støtter sig til bordet. Det er envoksen mands. Der sidder en voksen mands arm fast til min skulder!

En mystisk mand jagter Frank og hansfamilie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt blivermørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret. Hanskrop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest medknapper. Frank er blevt forvandlet til Frankensteins monster. Men hvem hargjort det mod ham? Og hvorfor?

Frank er fast besluttet på at få hævn oglidt efter lidt finder han ud af, at det hele drejer sig om den forskning, hansfar bedrev før sin død. Men det er ikke så let at finde hoved og hale i dethele. Hvem kan Frank stole på? Og hvem er kun ude på at udnytte ham?

Jeg er Frankenstein er en letlæst,illustreret thriller inspireret af romanklassikeren Frankenstein. Den er skrevetaf Bjarke Schjødt Larsen, der er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitetog har læst på Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Hans billedroman City Surfer udkom i foråret 2014 på forlaget Turbine.

De uhyggelige og flotte illustrationer erlavet af illustrator Nathascha Friis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeg er Frankenstein
Sideantal: 76
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 156 mm
Højde: 212 mm
Serie: DYNAMO
Udgivelsesdato: 23 Jun 2016
Oplagsdato: 23 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610895

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk