Jeg elsker dig

Vis stort billede Tilføj
Jeg elsker dig

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ellen har en mor, som elsker hende. Og Ellen elsker også sin mor. Men mor er syg, og i mange måneder har hun bare siddet i den gule stol eller ligget i sengen. Ellen tænker, at hun har brug for flere, som elsker hende. Det er ikke nok med mor. Hun er nødt til at finde en anden.
Det er imidlertid ikke så let at finde en reserve. Og enklere bliver det jo ikke for Ellen, som ikke bare savner sin mor, men som også har besvær med at kommunikere med alle andre end netop hende. Som en nabo siger om hende: "Hun har en del særlige behov".
Jeg elsker dig er en lille fortælling om de store følelser og om, hvad det vil sige for et barn at have en syg forælder. Det sørgelige og det humoristiske går hånd i hånd i Hagerups historier, som har et unikt blik for det enkle og samtidig så præcise i relationer mellem mennesker.
Hilde Hagerup (f. 1976), norsk forfatter, hvis børne- og ungdomsbøger har fået megen anerkendelse og er udkommet i Danmark, Sverige, Island, Litauen, Tyskland, Frankrig, Thailand, Finland, Holland og Kroatien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilde Hagerup
Sideantal: 65
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jeg elsker deg
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Maria-Louise Barré Hansen
Udgiver: Turbine
Bredde: 128 mm
Højde: 195 mm
Udgivelsesdato: 08 Nov 2015
Oplagsdato: 08 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416305

Sprog

Dansk