Isørkenen

Vis stort billede
Isørkenen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Spådommen er gået i opfyldelse, og Omar-heksenes klaner retter nu blikket mod Anaid. Hun er den udvalgte med det ildrøde hår, forudbestemt til at gøre det af med Odish-heksene og på den måde ende krigen med dem. Men Anaid er kun fyldt femten, og hun er lige blevet forelsket … så modvilligt følger hun med sin mor, og sammen må de flygte for de forfølgende Odisher. Indtil måske en dag hun vil kunne tage kampen op med dem …
På deres fælles flugt finder Anaid ud af, hvordan Selene er blevet den, hun er: hvordan hun som ung oprørsk pige var flygtet fra sin mor og sin klan og med nød og næppe havde klaret sig igennem på den grønlandske indlandsis. Og hemmeligheden om Anaids tidligste barndom afsløres: endelig får hun lov til at høre beretningen om sin far og om de dunkle kræfter, der virkede med ved hendes fødsel og første levetid.

Isørkenen
er andet bind i Maite Carranzasinternationale succestrilogi Heksenes krig. En bog hvor vi følger den unge heltinde og Selene gennem eventyr og oplevelser i deres kamp for at overleve og nå deres bestemmelse. En bog om kærlighed og trofasthed, om oprør og forsoning og om de mystiske kræfter i vores liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maite Carranza
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originalsprog: Katalansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik Brockdorff
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Phabel
Bredde: 153 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 651 g
Serie: Hunulvens klan, 2. bind
Udgivelsesdato: 12 Mar 2009
Oplagsdato: 12 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770555791

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk