Iqbal Farooq og kronjuvelerne

Vis stort billede
Iqbal Farooq og kronjuvelerne

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

"Arj, hvor er det bare fedt og etniskagtigt at I sådan har en ged med" – siger Eva, da hun åbner døren til Ungdomshuset på Jagtvej. Udenfor står Iqbal, Tariq og onkel Rafig (og den ged, Kassem nakkede i børnezoo i går). De har ingen tid at spilde. Huset er nemlig solgt til sekten Das Fhaterhaus og skal måske rives ned - og Iqbal er ikke længere i tvivl om, at selveste kronjuvelerne ligger gemt i kælderen under Jagtvej 69. Geden er ikke til at slippe af med, så den ryger også lige med på lejrskole i Gilleleje, hvor lærer Jeppe Mønsted får et af sine sædvanlige anfald, da Iqbal ved en fejl sætter ild til den gravko, som Wang „lånte" lidt længere oppe ad vejen.

Han ville ellers bare vise, at man godt kan bruge en gammel lygtepæl som brænde. I stedet kommer Iqbal hjem til Nørrebro før tid, men det gør nu ingenting, for missionen er ikke fuldført, før dronningen får sine juveler tilbage i god stand, og Iqbal er ikke den eneste, der er ude efter de kostbare genstande ...

Iqbal Farooq og kronjuvelerne er andet bind i serien om 13-årige Iqbal fra Nørrebro. Første bind i serien om Iqbal, Iqbal Farooq og den sorte pjerrot, blev af Politiken kåret til årets børnebog 2006.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Manu Sareen
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Carlsen
Bredde: 149 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 346 g
Serie: Iqbal Farooq
Udgivelsesdato: 31 May 2015
Oplagsdato: 29 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711458464

Sprog

Dansk