Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot - og den sorte pjerrot

Vis stort billede
Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot - og den sorte pjerrot

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den 14-årige Iqbal Farooq er bogens hovedperson. Vi følger hans dagligdag med mor, far Nazem, storesøster Fatima på 16, lillebror Tariq på 11, Dindua på 9, den opportunistiske onkel Rafiq - og alle opgangens mere eller mindre skæve eksistenser.
Historiens omdrejningspunkt bliver Dinduas ufrivillige møde med to skurke, der tilsyneladende har planer om at sprænge Tivoli i luften. Missionen er klar: Tivoli skal reddes.
Derudover trænger mange andre småproblemer sig på: hvordan holder man egentlig dansk jul? Må man hænge sportstrømper og bestik på et juletræ? Hvad blev der af den krokodilleunge, som overboens søn havde med hjem fra Egypten? Hvad gør Hassan, efter han er kommet til at tisse på sit lange skærf lige inden han foreviges med sin brud under bryllupsfesten på Avedøre Gymnasium? Hvor mange ulovligt importerede dåsecolaer kan der være i grønthandler Baba Khans lejlighed? Og hvornår lytter langhårede Christian i stueetagen til far Nazems råd og får sig et liv - i stedet for at stå på hovedet i flere timer om dagen og tale om karma ...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Manu Sareen
Sideantal: 187
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 10
Udgave: 2
Udgiver: Carlsen
Udgivelsesdato: 21 Nov 2006
Oplagsdato: 29 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711310625

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot - og den sorte pjerrot Carlsen