Iqbal Farooq og den indiske superchip

Vis stort billede
Iqbal Farooq og den indiske superchip

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Iqbal, min ven, min fætter, min junglebrother, hvad sker der lige her, spørger jeg bare, gør jeg? – råber Kassem, og Iqhal har da også mere end nok at tænke på.

Ved en række tilfældigheder er han kommet i besiddelse af en chip, der rummer løsningen på verdens energiproblemer og der mange milliarder dollars værd. Iqbal og hans bror og trofaste hjælper, Tariq, vil naturligvis overlevere den værdifulde superchip til myndighederne, men der kommer hel tiden noget i vejen. Først bliver onkel Rafig kidnappet af motorcykelbanden Helles Øgler. Dernæst bliver nyheden om chippen lækket til en international og ekstremt farlig gruppe oliesheiker fra Saudi Arabien, Imamer i Pyjamas, der ser chippen som en trussel mod deres benzin- og olieforretninger. Iqbal og Tarig er pludselig jaget vildt, forfulgt af to grupper der har en ting til fælles: de vil have fingrene i chippen. For enhver pris.

Dette er tredje hæsblæsende og tempofyldte bog i serien om den forrygende familie Farooq fra opgangen i Blågårdsgade på Nørrebro. Serien har vundet adskillige priser, heriblandt Orla-Prisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Manu Sareen
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Carlsen
Bredde: 149 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 332 g
Serie: Iqbal Farooq
Udgivelsesdato: 31 May 2015
Oplagsdato: 29 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711458457

Sprog

Dansk

Iqbal Farooq og den indiske superchip Carlsen