I Neymars fodspor - Drengen der søgte den perfekte dribling

Vis stort billede
I Neymars fodspor - Drengen der søgte den perfekte dribling

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
I Neymars fodspor handler om den brasilianske gadespiller Junior. Junior har en drøm at blive professionel fodboldspiller, ligesom hans far var.
I kraft af sit store talent får Junior en friplads på en privatskole. Skolen har et dygtigt fodboldhold, som går efter at vinde alle turneringer. Men Junior er en spasmager, og til tider virker han useriøs. Han får skylden for, at holdet taber en finale. Efter en trussel om at blive smidt ud af skolen, indser han, at han ikke kan opnå sin største drøm uden selvdisciplin og hård træning.
Som trettenårig bliver han kontaktet af kongeklubben - Real Madrid. Klubben, som har flere brasilianske fodboldstjerner på holdet, inviterer ham til et træningsophold. Junior bliver lykkelig og rejser med sin far til Spanien. Hvis han spiller godt, vil Real Madrid måske tilbyde ham en kontrakt.
Men kan Junior undvære sin familie og venner?
I Neymars fodspor er tredje bog i serien om de største fodboldtalenters vej mod verdensberømmelse. I samme serie: " I Ronaldos fodspor - Drengen med viljen i hjertet " og " I Messis fodspor - Drengen med det gyldne venstre ben ".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dan Toft
Sideantal: 185
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Peter Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Facet
Bredde: 144 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 293 g
Udgivelsesdato: 21 Jan 2015
Oplagsdato: 06 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792879677

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

I Neymars fodspor - Drengen der søgte den perfekte dribling Facet