I jordens indre - Specialklassen 2

Vis stort billede
I jordens indre - Specialklassen 2

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lines verden bryder sammen, da hendes far, Henrik, en dag forsvinder på en mission i Norge. Ingen ved, hvad der er sket. Henriks chef frygter det værste, men Lines ven, Nick, kan ikke acceptere, at Line måske skal miste sin far.
Specialklassen må igen træde sammen. Denne gang på en mission dybt ned i jordens indre, hvor en ondskabsfuld og ældgammel modstander venter dem. Intet er dog givet på forhånd.
For selvom børnenes omverden har opgivet at tro på Nick og hans venner, har de skæve børn fra specialskolen Solstrålens Anemoneklasse aldrig opgivet at tro på hinanden.
I jordens indre ” er anden bog i serien om Specialklassen .
Sagt om ” Jordens største helte - Specialklassen 1 ”:
”Så drenge!! Så kan I godt slukke for computeren, smøge ærmerne op og gør jer kampklar. Jacob Kokkedal giver jer de mest modbydelige, nådesløse og skrækindjagende aliens til dags dato.” ... ”Forfatteren er i besiddelse af en eminent fantasi og hans skrivetalenter er mindst lige så fantastiske.”
Rikke Andrup Jensen, andrupsbookshelf.com.
”Sproget er kendetegnet ved at være gennemført politisk ukorrekt og totalt blottet for tabuer omkring det at være anderledes.” … ”For ud fra devisen om, at alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er, angriber Jacob Kokkedal eftertrykkeligt de mange fordomme, der knytter sig til børn med diagnoser. Han vender børnenes aparte adfærd til superkræfter i den intergalaktiske krig.”
Janus Neumann, fagbladet Folkeskolen.
”Årets sjoveste bog.”
Fra DBCs lektørudtalelse.
“Noget af det bedste ved mødet med Anemoneklassen har været, at eleverne har fået pillet noget så grundigt ved ens fordomme om de såkaldte diagnosebørn. Og det er vel i grunden ikke så galt.”
Søren Fanø, bogbotten.dk.
“Bogen er ikke til sarte personer, da man skal turde læse om hoveder der popper af kroppen!”
Tue 101/2 år, bogblogger.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Kokkedal
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Peter Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Facet
Bredde: 145 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 241 g
Serie: Specialklassen
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 31 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792879899

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk