Hypsipyle - En fortælling fra det gamle Grækenland

Vis stort billede Tilføj
Hypsipyle - En fortælling fra det gamle Grækenland

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I gamle dage, da guderne endnu boede på Olympen, levede der på øen Lemnos en prinsesse ved navn Hypsipyle. Ja faktisk var det Hypsipyle, der herskede over hele den smukke ø - og det var hun god til.
Men så begynder både guderne og en gruppe hævngerrige mennesker at blande sig, og det fører til både farer og flugt - og til at Hypsipyle bliver bortført, solgt som slave til en konge langt væk.
Hypsipyleer en fri gendigtning af et gammelt græsk sagn, så i bogen møder vi både den store helt Jason, gudernes overhoved Zeus og mange andre af de kendte mytiske figurer. En roman for børn og unge fortalt med megen dramatik og med helsides farveillustrationer af Els Cools.
>>Der er gang i den i historien, hvor guder og mennesker krydser hinandens spor. Hybris og nemesis er i centrum på ægte antik-græsk vis. Det er et spændende sagn om menneskeligt overmod, om at blive voksen med mere, og det fortælles fint og underholdende.<<
- Thomas Bo Thomsen, Frederiksborg Amts Avis / Venstrepressen
>>En bog til børn fra 11 år og voksne, der godt kan lide at udforske den græske mytologi (...) Det hele virker troværdigt og er fortalt på en vedkommende og meget velfortalt måde (...) Illustreret med flere farveillustrationer i en kunstnerisk farvemættet, speciel streg, som er med til at give bogen sit specielle præg.
Her (er) en fri gendigtning, som flere steder sætter ind med et lidt større persongalleri, lidt mere dramatik og spænding, som gør historien vedkommende og fantasifuld. En velskrevet, spændende og dramatisk historie.<<
- Bibliotekslektør.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henriette Houth
Sideantal: 83
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Els Cools
Udgiver: Alma
Udgivelsesdato: 18 Sep 2007
Oplagsdato: 18 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772432458

Sprog

Dansk

Hypsipyle - En fortælling fra det gamle Grækenland Alma