Hvor er Karlas far?

Vis stort billede
Hvor er Karlas far?

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen Hvor er Karlas far?handler om to årige Karla, der blevet til ved hjælp af en sæddonor - det har hendes mor forklaret hende. Karla forstår ikke helt, hvad en sæddonor er, men han må være en flink mand, for han har hjulpet mor og Karla, så de kunne få hinanden. Og så morfar og mormor og Karla kunne få hinanden. Men sæddonoren kan ikke hjælpe Karla med at få en far.
Karlas ven Ferdinand kan ikke helt forstå, hvorfor Karla ikke har en far. Ferdinand har en far - og det har babyspøgelset inde under sofaen også.

Hvor er Karlas far?
er den første danske børnebog, der henvender sig til børn, som er blevet til ved hjælp af en kendt eller anonym sæddonor.
Et stigende antal danske kvinder vælger at få børn ved hjælp af en sæddonor. Men hvordan fortæller man om det? Eksperter anbefaler at tale med børnene om, hvordan de er blevet til, så tidligt som muligt.
Bogen Hvor er Karlas far?henvender sig til børn i 2-5 års alderen. Den leverer enkle forklaringer på naturlige spørgsmål. Bogen er en god anledning til at tage den nødvendige snak med sit barn. Den kan også være et redskab for bedsteforældre, pædagoger og andre, som er usikre på, hvordan de skal tackle det, når barnet spørger til sin 'far'.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Olsen / Karla Elena Olsen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Ina Korneliussen
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 180 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 9 mm
Udgivelsesdato: 23 Jun 2011
Oplagsdato: 23 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539564

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk