Høvdingens bæger

Vis stort billede
Høvdingens bæger

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Første bind i serien om Halvdan viking:

Høvdingens bæger
”Vikingerne, hvem var de egentlig? De levede for tusind år siden, det ved vi. Mange siger, at de var beskidte og brutale. Nogle værre tyveknægte. Sådan var det sikkert også – desværre. Hvis du alligevel vil læse den her bog, så husk, at jeg har advaret dig.”
Kong Alarik i Vestbyen har udfordret sine naboer i Østbyen til en dyst for at få fingre i høvding Ragnars kostbare bæger. Men kong Alarik vil gøre alt for at vinde – også snyde! Heldigvis er Halvdan med som skjald, og nu gælder det for Halvdan om, at have øjnene med sig og redde sin høvding fra at blive narret. Det bliver ikke nogen let opgave, men heldigvis får Halvdan hjælp fra en uventet kant …
Spændende fortælling om vikingerne og deres levevis, der vil fange både drenge og piger. Bogen er skrevet af den svenske forfatter Martin Widmark, der har skrevet en række bøger – både billedbøger og ungdomsbøger. Mats Vänehem står bag de flotte og omfattende illustrationer, der giver bogen et smukt helhedsindtryk. Bogen egner sig til både højtlæsning og selvlæsning. Teksten er sat med store bogstaver og korte kapitler, så de nye læsere hurtigt får fornemmelsen af at have læst en hel bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Widmark
Sideantal: 124
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mats Vänehem
Udgiver: Turbine
Serie: Halvdan Viking
Udgivelsesdato: 26 Nov 2013
Oplagsdato: 26 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412505

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk