Hopla - mærk naturen

Vis stort billede
Hopla - mærk naturen

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vinteren har meldt sin ankomst i Fikkumdikskoven, og det samme har byrotterne Rif og Raf. Det giver anledning til en masse forviklinger og dramatik for Hopla og vennerne.
Susan Bach Andersener tilbage med sin anden børnebog i serien om Småtrolden Hopla.
Hopla og vennerne er på nye eventyr i Hopla. Mærk naturen, hvor læserne blandt andet møder egernet Fister, firbenet Folmer og skovmuseungen Sløjfe.
Bogen er illustreret af forfatteren selv, og de mange flotte tegninger er inspireret af naturen, og gengiver den magiske stemning, man kan opleve i skoven. Desuden indeholder bogen viden om mange af naturens mindre dyr.
Med bogen forsøger Susan Andersenat videregive nogle af de værdier, som hun finder vigtige, til børnene i vores samfund i dag, og historien i Hopla. Mærk naturener inspireret af den krise, vores verden befinder sig i.
>>Jeg er blevet inspireret af den økonomiske krise og den grådighed, som krisen er et udtryk for. Jeg synes, det er vigtigt, at vi stopper op og overvejer, hvad det egentlig er, vi har brug for. Vores rigdom i den vestlige verden er jo opstået på bekostning af den 3. verden, og jeg mener, det er på tide, at vi begynder at slække på vores egne krav,<< siger hun.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susan Bach Andersen
Sideantal: 49
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Susan Bach Andersen
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 297 mm
Højde: 21 mm
Dybde: 10 mm
Udgivelsesdato: 12 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539984

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk