Heksens børn - Krigen

Reduced price!
Vis stort billede
Heksens børn - Krigen

127,96 kr

-20%

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Alt er tabt for den tidligere lensmand Felix. Først tabte han den unge Maja i en duel. Dernæst tabte han både borg, formue og magt over Byens befolkning. Men det værste var, at han blev tvunget til at flygte fra dom og straf ved at søge tilflugt i riget mod øst. Felix har overtalt kong Georg til at stille soldater til rådighed, og han regner med at tilbageerobre Byen uden kamp. Men byens indbyggere, Max, Jeppe, Johanne og alle de andre børn og voksne, har ikke tænkt sig at opgive den frihed og velstand, som de har arbejdet så hårdt for.

Læs den spændende afslutning på trilogien Heksens børn, hvor børn og voksne ved fælles hjælp overvinder ondskaben.

Uddrag af bogen

”SOLDATER!”

Råbet gjalder fra balkonen på kongens slot i øst, og der bliver nogenlunde stille på den store plads foran slottet. Kong Georg har hævet højre arm og skuer ud over sin hær.

Allerforrest, på en smuk, brun hingst, sidder Felix, klar til kamp. Endelig er dagen kommet. Dagen, hvor han begynder sin tilbageerobring af den by, han betragter som sin private ejendom.

Selvom det vil tage ham og hans tropper flere dage at bevæge sig frem til Sønderport, mærker han sit hjerte slå hårdere end normalt. Nu sker det. Endelig. Han har fået overtalt Georg til at stille sine tropper til rådighed. Planen er klar. Det kommer til at gå så let som fod i hose. Felix kan ikke se problemer forude. Kun herlig kamp. Ned med nakken skal de, fjenderne i Byen. Især Max, det sorte svin. Han skal udryddes, og så ligger vejen åben til den smukke Maja.

Om forfatteren

Karen Møller Grothe blev født i 1949 i Ribe. Hun er oprindelig uddannet bankassistent, men uddannede sig senere til dansk- og historielærer. Efter en række år i folkeskolen er hun nu på pension.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Møller Grothe
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Therese Buch-Andersen
Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 271 g
Serie: Heksens børn
Udgivelsesdato: 10 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793305939

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk