Heinrich Uuuuh og sagen om De Syv Sortklædte

Vis stort billede
Heinrich Uuuuh og sagen om De Syv Sortklædte

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Heinrich Uuuuh og sagen om De Syv Sortklædt e er en helt skør og spøgefuld historie om familiehotellet G & G - Gespenster & Gullasch Heinrich Uuuuh bor sammen med sin tvillingesøster Hannelore i G & G Uuuuh (Gespenster & Gullasch). Deres far, Hans Uuuuh, sover hele dagen og deres mor, Hildegard Uuuuh, er operasanger, så hun er ofte ude på turné. Derfor er det tit Heinrich og Hannelore, der arbejder alene på hotellet. Heinrich tager sig af gæsterne og regnskabsbøgerne, og Hannelore laver hver dag en af sine berømte variationer af gullasch (hun kan nemlig ikke lave andet).
Alt går udmærket, indtil familien B. Zar en dag dukker op. Denne familie ligner slet ikke de almindelige ånder, spøgelser og skeletter, der ellers bor på hotellet. Og da gæsterne begynder at forsvinde én for én, er Heinrich og Hannelore forpligtet til at undersøge sagen til bunds …
Heinrich Uuuuh og sagen om De Syv Sortklædte er den første bog i den nye spændende serie om begivenhederne på G & G Uuuuh. Træd indenfor, og lær Heinrich, Hannelore og deres mange mærkelige gæster at kende. Kan du løse mysteriet om de forsvundne gæster?
Hilde E. Gerard er forfatter og bosat i Belgien. Hun skriver vampyr- og spøgelseshistorier, kærlighedshistorier for unge og kriminalromaner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilde E. Gerard
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Miriam Boolsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 08 Jul 2014
Oplagsdato: 08 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416176

Sprog

Dansk

Heinrich Uuuuh og sagen om De Syv Sortklædte Turbine