Hedebølge og topmodeller

Vis stort billede
Hedebølge og topmodeller

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Ny titel i den spændende serie om Vampyrsøstrene – Hedebølge og topmodeller
Én ting er Daka og Silvania sikre på: Ingen mennesker kan hamle op med halvvampyrer – højst en gammel hvidløgsknold. Men så hærger en brændende varm sommer byen, og pludselig kan søstrene hverken flyve eller flopse. Ikke så smart. For lige netop nu sker der uhyggelige ting i Bindburg. Mennesker forsvinder sporløst, og en besynderlig vampyrjægerdame dukker op hos Dirk van Kombast. Og sjlots tsoppo! Pludselig er også Daka og Silvania forsvundet fra jordens overflade! Mon Ludo og Helene finder vampyrsøstrene, før det er for sent?
Dette er niende del i serien om de to halvvampyrsøstre, der på humoristisk vis kæmper med klassiske tween-problemer, som fx at acceptere sig selv. Problemer, som næsten alle piger og drenge i den alder slås med. Bøgerne er skrevet af tyske Franziska Gehm og oversat til 16 sprog. Serien er i øjeblikket ved at blive filmatiseret i Tyskland. Uhyggeligt spændende og morsom læsning for både drenge og piger i alderen 10 til 13 år.
I samme serie er udkommet: En lækker veninde og Et eventyr med bid i, Et dødsensfarligt job, Farlige forvandlinger, Ferie med bid, Glubske gæster på vej, Drakung-fu-mesteren og skæbnetunge timer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Franziska Gehm
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Birgit Fuglsang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Serie: Vampyrsøstrene
Udgivelsesdato: 15 Jun 2014
Oplagsdato: 15 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418330

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk