Gammelpot 2 - Hemmeligheden om den skjulte dal

Vis stort billede
Gammelpot 2 - Hemmeligheden om den skjulte dal

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En gammel kone advarer Gammelpot mod at begive sig op i bjernene – for folk har hørt mystiske stemmer og tror, at det spøger. Men det skræmmer ikke Gammelpot, for han har altid godt kunnet tænke sig at se et spøgelse.


Den kære dværg opdager da også noget, han aldrig har set før: Bag bjergene findes en mystisk dal, hvor talende dyr går rundt med tøj på! Men Ludo Mundsmurt er på sporet af Gammelpot, og den lumske skurk skaber splid og dødeligt uvenskab mellem dyrene i den hemmelige dal. Gammelpots fredelige gemyt bliver sat på en hård prøve i et forsøg på at forhindre dyrene i at bekrige – og æde – hinanden!
Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thom Roep
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Achdé
Udgiver: Cobolt
Bredde: 230 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 467 g
Serie: Gammelpot
Udgivelsesdato: 18 Jan 2016
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770856133

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Gammelpot 2 - Hemmeligheden om den skjulte dal Cobolt