Gammelpot 1 - Den forkælede prinsesse

Vis stort billede
Gammelpot 1 - Den forkælede prinsesse

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Prinsesse Pauline er en forkælet møgunge.Hun driver hoffets ansatte til vanvid med spilopper, næsvisheder og uartige påfund. Men en dag tager kongen konsekvensen og vil ansætte en huslærer til hende.


Den elskelige dværg Gammelpot er villig til at påtage sig opgaven, og han drager ud på en rejse sammen med Pauline, så hun kan lære noget om livet. Det bliver ikke helt ufarligt, for den lumske Ludo Mundsmurt har skumle planer. Og Gammelpot medbringer intet andet end sin vadsæk ...
Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thom Roep
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Achdé
Udgiver: Cobolt
Bredde: 228 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 467 g
Serie: Gammelpot
Udgivelsesdato: 05 Jun 2015
Oplagsdato: 05 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770855990

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Gammelpot 1 - Den forkælede prinsesse Cobolt