Fuglen, der ikke kunne fløjte

Vis stort billede
Fuglen, der ikke kunne fløjte

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I en lille skov nord for Skælskør levede en flok fugle. Alle fløjtede de muntre sange. Alle på nær den lille grålige og på ingen måder opsigtsvækkende stæreunge.

Forældrene til den stakkels fugl havde prøvet alt, men lige meget hjalp det. Heller ikke solsortens sangtimer gjorde en forskel. Den lille stæreunge kunne ikke fløjte!

Men hvad den ikke havde i næbet, havde den i hjertet. Med mod og ikke mindst en god idé tog den sagen i egen vinge en kold februarnat, og med hjælp fra skovens dyr kunne der en dag, da solen stod op, høres en forunderlig fløjten ...

En sød, hjertevarm og tankevækkende bog om at være anderledes og om, hvordan man med hjælp fra andre kan nå sine mål. Bogen er fyldt med smukke og stemningsmættede illustrationer, som lægger sig i stil med tekstens tone.

Bogen er skrevet af Gry Kappel Jensen , der også er forfatter til flere andre børnebøger, blandt andet Wilbur den gule kat og Slædehundenes suk . Bogen er illustreret af Siisan Richardt, der blandt andet har illustreret Kåre Bluitgens Pils-kalde Skildpadde samt Wilbur den gule kat .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gry Kappel Jensen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Sissan Richardt
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 02 Jun 2010
Oplagsdato: 02 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902663

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk