Familien Lokumsen og Den Usynlige Hund Tosse

Vis stort billede
Familien Lokumsen og Den Usynlige Hund Tosse

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hey! Bogen er kedelig. Ah, bortset fra der, hvor jeg forærede en sød pige et mundoppustet hjerte af grisetarm. Hvor dumt! Hov, eller der, hvor vi smadrede en opgang med æg, eller der, hvor far tissede i boblebadet. Haha! Det var sinder! Hvad i navneskiltets navn tænkte jeg på? Bogen er fyldt med gebommerlige bommerter! Kan Familien Lokumsen nå at redde Den Usynlige Hund Tosse fra Fru Falsk, der har planer på størrelse med sine babser? Mine venner, det bliver genialt, originalt, fænomenalt og alt, som ender på -alt! Tilmed katastrofalt!

Magisk entertainer, Mikkel Rugholm, har skrevet og tegnet familiebogen: ”Familien Lokumsen og Den Usynlige Hund Tosse”. Det er spruttende energisk, veloplagt satirisk og fremadstormende underholdning, der taler de unges sprog og udvider deres kreativitet og fantasi. Hele familien vil vride sig af grin! :-)

Mikkel Rugholm er en glad og aktiv ung mand. I 2009 vandt han en talentkonkurrence i Cirkus Arena og dermed titlen ARENA MAGIC KID. Som tryllekunstner, bugtaler, Sneboldnissen Fnug, workshopholder og konferencier har han fyret den af i hele landet f.eks. optrådt på Bakken og i Randers Regnskov, været på 3 års kontrakt med bytorvHORSENS og hittet til adskillige arrangementer med sit TOILET SHOW! Han udvikler konstant sin virksomhed SHOW2U i en sjov og spændende retning med ét formål: At alle, som oplever Mikkel Rugholm, vil føle: KOM BARE MED RESTEN AF DAGEN! :-)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikkel Rugholm
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Mikkel Rugholm
Udgiver: Show2U
Udgivelsesdato: 20 Nov 2014
Oplagsdato: 20 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799777501

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Familien Lokumsen og Den Usynlige Hund Tosse Show2U