Familien Kragestrup - og nyset fra nabohuset

Vis stort billede Tilføj
Familien Kragestrup - og nyset fra nabohuset

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Der findes mange nysgerrige detektiver i verden. I et ganske lille faldefærdigt hus, jeg kender, bor der to små, nysgerrige detektiver. Hva’? Hvad siger du? Er du også en nysgerrig detektiv?”


Familien Kragestrup består af tre sæt tvillinger, en harmonikaspillende mor, en far, som elsker fugle, og den gamle, piberygende onkel Sigurd. Børnene har nok at se til med dansestævner, dyrskuer og sure skolelærere, og der er altid fuld af larm og sjov og ballade i familien Kragestrups faldefærdige hus. Heldigvis er de yngste tvillinger et par nysgerrige snushaner, så de finder også tid til at få løst mysteriet om nyset fra nabohuset …
Bogen om familien Kragestrup er skrevet af den norske debut-forfatter Kari Smeland, der skaber et eventyrligt univers, hvor alt kan ske. Udforskningen af nabohuset bindes sammen af en række absurde hændelser, og fortællingen er med sine sjove påfund og formuleringer en fryd at læse højt. Familien Kragestrup er illustreret af Mona Brekke og egner sig også til selvlæsning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kari Smeland
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten Lukmann Jensen
Illustreret af: Mona Brekke
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 08 Dec 2013
Oplagsdato: 08 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412413

Sprog

Dansk

Familien Kragestrup - og nyset fra nabohuset Turbine