Et nyt liv

Vis stort billede
Et nyt liv

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Letlæst ungdomsroman om mobning


”Et nyt liv” er en ny læse let-bog til unge fra det aarhusianske forfatterpar Kirsten og Morten Ahlburg, som også er mor og søn. Bogen sætter fokus på mobning og de sommetider fatale konsekvenser heraf.
”Et nyt liv” handler om 15-årige Thomas, der bliver mobbet i skolen. Efter farens selvmord for et par år siden er livet blevet svært. Han har problemer i skolen og problemer derhjemme, men han forsøger at finde trøst i Michael Strunges digtning, der udtrykker samme oprørstrang, som Thomas selv føler. Da han skal flytte til Ribe sammen med sin mor, tager han en beslutning: Han vil skabe sig en ny identitet, et nyt liv. Han vil ikke længere være den, det går ud over.
”Et nyt liv” er den anden udgivelse i Turbine Forlagets serie af letlæsningsbøger for unge mellem 14-17 år. Sproget er råt og virkelighedsnært – og let tilgængeligt for målgruppen med en lix på 14.
Der er masser af spænding i handlingen, der kommer omkring mange af de udfordringer, som unge er oppe imod i dag. Romanen er skrevet af Kirsten og Morten Ahlburg, der er mor og søn – og allerede et erfarent forfatterpar. De debuterede sammen i 2008 med ungdomsbogen ”Team Alfa” og har siden udgivet en række børne- og ungdomsbøger sammen. Den særlige forfatterkonstellation betyder, at deres bøger både har troværdighed i skildringen af unges liv og sprog – og en sikker sproglig formidling, der sikrer alle i aldersgruppen en god læseoplevelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Ahlburg / Kirsten Ahlburg
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Serie: TURBO
Udgivelsesdato: 14 Jan 2014
Oplagsdato: 14 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415193

Sprog

Dansk