En kat har 9 piv

Vis stort billede
En kat har 9 piv

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Børnebog til selvlæsning om søskendekærlighed og venskab
Killingen Max lever et trygt liv med sin mor og sine søskende, men pludselig befinder han sig sammen med sin lillesøster Mille i en kasse på bagsædet af en bil – på vej til sit nye hjem og mange spændende oplevelser.
Max falder hurtigt til hos sine nye mennesker, og sammen med lillesøster Mille får han en flok nye kattevenner. Men livet som kat kan også være barskt, og Max må lære at passe på bilerne på vejen og de store hunde. En kat har 9 piv, mener Max, men selv en kat kan løbe tør for chancer. Og da det sker, oplever Max en stor sorg.
En varm og rørende fortælling om venskab, søskendekærlighed, men også om savn, tab og stor sorg. Bogen kan bruges som spændende og medrivende højtlæsning eller som selvlæsning i 3.-5. klasse. Den er sat op med stor, læsevenlig sats og er på 19 lix. Bogen kan også bruges mere specifikt som udgangspunkt for en snak om at miste og finde glæden ved livet igen.
En kat har 9 piver skrevet af Linda Lassen, der tidligere har udgivet en række bøger for børn og voksne, mens Katrine Clante har lavet charmerende illustrationer til.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Lassen
Sideantal: 103
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Katrine Clante
Udgiver: Turbine
Bredde: 160 mm
Højde: 240 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 06 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908894

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk