En by gennem tiderne

Vis stort billede Tilføj
En by gennem tiderne

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tag med en tur tilbage i historien:
En by gennem tiderne

Historien bliver ofte nemmere at forholde sig til, hvis man har et konkret udgangspunkt, fx en by. Dette er tanken bag Peter Kents fascinerende En by gennem tiderne.
Fra den ældste stenalder følger vi begyndelsen til en by. Som århundrederne går, begraves tidligere tiders huse, køkkenmøddinger og senere fundamenter under byen, der vokser og udvikler sig op gennem historien. Husene skyder i vejret, mens levn fra tidligere tider begraves og glemmes, indtil arkæologerne igen støder på dem, når der skal graves kloakker eller tunneller til metroen.
Peter Kents detalerige illustrationer fanger optrin og hændelser – fra før vores tidsregning, over nyere tid, og den giver også et bud på fremtiden.
For den opmærksomme læser er der masser af små detaljer at opdage og holde øje med gennem bogen. Fx skelettet af den store mammut, der ligger begravet i jorden i tusinder af år, for til sidst at ende på museum, og hvad sker der med guldskatten fra 1600-tallet?
I bogen kan man også læse om arkæologens arbejde og blive klogere på en arkæologisk udgravning. Specielle temasider sætter fokus på en romersk katakomb, en middelaldermine, metroen og den kolde krigs hemmelige bunker.
Der findes indholdsfortegnelse, ordliste, indeks og tips til, hvor du kan få mere at vide og opleve historien.
En spændende, billedrig rejse fra stenalder til fremtiden. Bogen giver et godt, konkret overblik over historiens kronologi og skiftende perioder, samt et grundlag for forståelse af arkæologernes arbejde. Kan bruges som frilæsning og klasseundervisning i folkeskolen fra 3. klasse og op.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Kent
Sideantal: 47
Sprog: Dansk
Originaltitel: Peter Kent's city across time
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Simon Randel Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 280 mm
Vægt: 540 g
Udgivelsesdato: 10 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909051

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk